Mogelijkheden van Zorg op Texel

Zorg op Texel biedt flexibele zorg op Texel. Als ervaren verpleegkundige sta ik met zorg en aandacht klaar voor zowel Texelaar als toerist.

Vakantiezorg

Texel is een heerlijk eiland en bijzonder geschikt als vakantiebestemming voor mindervaliden of mensen met een zorgvraag. Ik sta graag klaar om de zorg te bieden die jij nodig hebt tijdens je vakantie op Texel. 

Ik bied persoonlijke en professionele zorg op de tijd die je zelf wilt. Ik ben hierin heel flexibel en doe er alles aan om jou de basis te geven voor een heerlijke vakantie op Texel.

Verpleging en/of verzorging aan huis

Heb jij – om welke reden dan ook – tijdelijk of voor een langere periode verpleging of verzorging aan huis nodig? Zorg op Texel staat graag voor je klaar. 

Als verpleegkundige met jarenlange ervaring in de thuiszorg, kan ik heel specialistische hulp bieden. Hierbij ben ik erg flexibel en luister ik goed naar jouw wensen.

Vervanging van mantelzorg

Sta jij als mantelzorger dag in dag uit klaar voor je partner, familielid of vriend op Texel? Wat ontzettend knap en dankbaar! Maar met hoeveel liefde je dit ook doet, het is belangrijk dat je ook aan jezelf denkt. Een heerlijke vakantie of een gezellig dagje uit: je hebt het meer dan verdiend.

Zorg op Texel biedt graag vervanging van mantelzorg. Uiteraard doe ik dit met veel respect, zorg en aandacht, zodat de mantelzorger er met een gerust hart een dagje of langere periode tussenuit kan.

PGB

Heb je zorg nodig vanwege een beperking of chronische ziekte? Met een PGB (persoonsgebonden budget) kun je zelf zorgverleners inhuren. Je kiest hierdoor voor eigen regie en kunt zelf bepalen hoe, waar, wanneer en van wie je zorg wilt ontvangen. Dat heeft een hoop voordelen! 

Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden, zodat de zorg die jij nodig hebt zo goed mogelijk geregeld kan worden.

Nachtzorg

In sommige gevallen kan het belangrijk zijn dat er ook ’s nachts iemand voor je klaarstaat om je te ondersteunen.

Voor nachtzorg op Texel ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je meer informatie over deze vorm van zorg? Neem gerust contact op.